Home

Projektlederen

Projektledelse er mange ting. Vores konsulenter bruger meget tid på at afgrænse tidforbruget til at passe jeres specifikke behov. Vi er ikke interesseret i at være projektledere, hvis det ikke er nødvendigt. Typisk kan i selv med råd og vejledning!

home
Projektlederen
 
Værktøjer

Projektledelse eller underleverandør

Målsætningen er at lave webløsninger der er rentable via specifikt afgrænsede projekter. Det er ikke målet at være projektledere, men at være en del af det team, som er fokuseret på at forbedre processen ved webprojekter.

Fokus

Behovsafdækning! Hvis i ønsker (og har behov for) en desideret projektleder til at føre jeres webprojekter ud i livet er vi fokuseret på det..

Hvis i selv har muligheden og kompetencerne til at være den overordnede projektleder er vi "bare" en underleverandør der stiller spørgsmål jeres valg af f.eks. leverandører og systemer.

Vores rolle?

Hvis i derimod ikke har fokus eller manpower til selv, at styre projekterne vil vi via behovsafdækning hjælpe med valget af leverandører, valget af CMS systemer, teknisk projektledelse eller som aktive deltagere i styregrupper mhp. de generelle struktureringer af websites.

Hvis i er interesseret i at vide mere om vores typiske projektledelser eller relaterede ydelser så se mere under:
Hvad kendertegner vores projektledere?
Vores projektledere har arbejdet med produktioner af websites i minimum 5 år og dermed er kompetencerne meget brede.

Vi har et bredt kendskab til leverandører af stort alle typer online medie produktioner da en af vores primære målgrupper i de sidste 8 år har været reklamebureauer, webdesigner og mediebureauer.
Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>NLI er en stærk samarbejdspartner
"kreation - katj cmsNext Level Internet er en stærk samarbejdspartner. Kreation har brugt Next Level Internet som konsulenter på nogle webløsninger, og har dermed fået gjort disse søgemaskinevenlige. Ligeledes er Next Level Internet bund solide når det kommer til projektstyring af bla. produktion af deres microsites. Vi har i fællesskab udviklet 3 microsites til Novozymes. Alle baseret på vores CMS. Hele processen har være godt styret, og teknikerne hos NLI har været gode til at finde de rigtige løsninger til hostingplatformen, så den lever op til vores CMS's krav. "
K. Andersen
Adm. direktør, Kreation.
www.kreation.dk
© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk