Home

Analytikeren giver dig svar

Analyser af websites mht. struktur, CMS, content og generel kodning er et af de største områder under NLI. Analyser af websites gennem NLI giver dig IKKE bare en rapport, men også konkrete løsningsforslag til de "problemstillinger" vi finder!

home
Analytikeren giver dig svar
 

Målsætningen

Uafhængigt at analyse type eller, hvilken konsulent der bliver tilknyttet dit projekt gælder det om at levere et produkt (rapport eller executive summary) i, som kunder, kan bruge til at rette op på de problemstillinger der bliver defineret. Kort fortalt - ikke en analyse, men en løsning!


Hos NLI giver vi dig analyser der fokuserer på de interne faktorer virksomheden selv kan gøre noget ved "Interne Analyser" og analyser med fokus på eksterne faktorer der er uden for virksomhedens rækkevidede dem kalder vi "Eksterne analyser".

"Interne" analyser

Interne analyser fokuserer på det specifikke website og giver dig analyser af f.eks. sitemaps, URL strukturer, CMS systemet, indholdsopbygning, kombinatorik internt på siderne og meget mere.

Læs mere om interne analyser.. >>

"Eksterne" analyser

Eksterne analyser fokuserer på eksterne faktorer der har indflydelse på dine placeringer og tillige for at give dig som "ejer" af et website viden om hvem der linker til dig og hvad de siger om sitet.

Læs mere om eksterne analyser.. >>Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>Case
Novozymes
Novozymes A/S er helt klart en af de bedste samarbejdspartnere vi har haft på online markedsføring gennem de sidste 6 år. Dette skyldes primært at de sammen med os er proactive og villige til at teste nye og forbedrede metoder til af opnå de fælles målsætninger..

se hele casen >>

© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk