Home

Online Markedsføring

Online markedsføring giver flere henvendelser, salg eller kontakter hvis du laver en grundig forberedelse og styring af din annoncering. Kontakt Next Level for at få en grundig gennemgang af hvad du kan gøre for at få succes.

home
Online Markedsføring
 

Vil du have flere kunder?

Markedsføring online Annoncering på nettet stiger kraftigt i 2009. Brug af søgemaskineoptimering forventes at stige 50 %, og brugen af betalte sponsor link ventes at stige med 30 %.

Analyser viser, at en virksomhed som annoncerer på nettet får langt mere ud af sine penge i forhold til at annoncere andre steder.

Next Level har mere end 10 års erfaring i at skabe vækst online for en lang række kunder. Kontakt os nu for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Søgemaskineoptimering

SEOMed søgemaskineoptimering hos Next Level Marketing får du et væld af muligheder. Vi udarbejder en projektplan der er fokuseret på at opfylde dine behov for at blive fundet på søgemaskinerne. Basalt set handler det om at vi i samarbejde udarbejder: målsætninger, budget, søgeord, sprog og hvordan vi måler din success.

Sponsorlinks & PPC
SEODen hurtige og effektive vej til flere besøgende. Hvis du har en kampagne der skal lanceres, skal du have penetreret et marked eller hvis du ved hvad en bruger er værd for dig er sponsorlinks & PPC (SEM kampagner) den rigtige løsning. Se også mere om hvordan vi planlægger en online markedsføring kampagne, og gennemfører processen for vores kunder.

Microsite produktioner
SEODen ultimative online markedsføring. Vores microsites handler om jeres målgrupper og jeres Most Wanted Responses (MWR). Vi laver microsites der er meget konverteringsvenlige, samtidig giver vi dig mulighed for at møde dine målgrupper med klare budskaber og helt klare målsætninger for - hvad I vil opnå med jeres brugere.

Statistik & tracking
SEOMange virksomheder har store problemer med at måle på deres online aktiviteter. Vi ser tilstadighed en tendens til at, i som virksomheder, ikke ved hvor jeres brugere har exit eller entry på jeres websites. Vores statistik viser hvor trafikken kommer fra, hvad de søgte på og hvornår, men hvad der sker med brugerne bagefter er op til jer at måle på.

Derfor anbefaler vi at i implementerer udvidede statistik og tracking værktøjer og bruger dem aktivt. På de næste sider giver vi dig en kort liste over mulige leverandører og en beskrivelse af deres stærke sider.
Katalogregistrering
Få jeres website registreret i væsentlige kataloger, og nyd godt af fordelene ved højt motiverede brugere og en øget linkpopularitet.

Popularitet
Få jeres website gjort populær, opnå bedre placeringer og drag fordele af Internetbrugere, som søger specifikt på søgemaskiner.Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>Case
Novozymes
Novozymes A/S er helt klart en af de bedste samarbejdspartnere vi har haft på online markedsføring gennem de sidste 6 år. Dette skyldes primært at de sammen med os er proactive og villige til at teste nye og forbedrede metoder til af opnå de fælles målsætninger..

se hele casen >>

© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk