Home

Bliv partner

Som samarbejdspartner med Next Level Internet får du gode økonomiske fordele på vores ydelser. Partnerskabet baseres på at ydnytte hinandens kompetencer, så eventuelle projekter gennemføres af eksperter inden for sit felt.

home
Bliv partner
 

"Stærk alene - men stærkere sammen"

Vi kan ikke alle være gode til det hele - derfor lægger vi i Next Level Internet stor vægt på at være gode, måske endda eksperter, inden for vores område. Denne holdning kræver, at vi har et stærkt partnernetværk, som vi kan trække på, når projekter bevæger sig uden for vores kernekompetencer.

Vi lægger stor vægt på at skabe partnerrelationer for at opnå tæt samarbejde, primært i vores webproduktioner, men også mellem vores partnere, så alle involverede kan opnå at levere et bedre slutprodukt.

Partnernetværket består i dag af alt fra tekniske- og grafiske designer til systemadministratorer over brugervenlighedseksperter og markedsanalytikere.

Vi har ikke flere partnere end der stadig er plads til flere. Så er du en teamplayer, som gerne vil være en del af et stærkt partnernetværk, så kontakt os og få en sludder om muligt samarbejdsgrundlag.

Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>NLI er en stærk samarbejdspartner
"kreation - katj cmsNext Level Internet er en stærk samarbejdspartner. Kreation har brugt Next Level Internet som konsulenter på nogle webløsninger, og har dermed fået gjort disse søgemaskinevenlige. Ligeledes er Next Level Internet bund solide når det kommer til projektstyring af bla. produktion af deres microsites. Vi har i fællesskab udviklet 3 microsites til Novozymes. Alle baseret på vores CMS. Hele processen har være godt styret, og teknikerne hos NLI har været gode til at finde de rigtige løsninger til hostingplatformen, så den lever op til vores CMS's krav. "
K. Andersen
Adm. direktør, Kreation.
www.kreation.dk
© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk