Home

Bliv partner

Som samarbejdspartner med Next Level Internet får du gode økonomiske fordele på vores ydelser. Partnerskabet baseres på at ydnytte hinandens kompetencer, så eventuelle projekter gennemføres af eksperter inden for sit felt.

home
Bliv partner
 

"Stærk alene - men stærkere sammen"

Vi kan ikke alle være gode til det hele - derfor lægger vi i Next Level Internet stor vægt på at være gode, måske endda eksperter, inden for vores område. Denne holdning kræver, at vi har et stærkt partnernetværk, som vi kan trække på, når projekter bevæger sig uden for vores kernekompetencer.

Vi lægger stor vægt på at skabe partnerrelationer for at opnå tæt samarbejde, primært i vores webproduktioner, men også mellem vores partnere, så alle involverede kan opnå at levere et bedre slutprodukt.

Partnernetværket består i dag af alt fra tekniske- og grafiske designer til systemadministratorer over brugervenlighedseksperter og markedsanalytikere.

Vi har ikke flere partnere end der stadig er plads til flere. Så er du en teamplayer, som gerne vil være en del af et stærkt partnernetværk, så kontakt os og få en sludder om muligt samarbejdsgrundlag.

Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>Valg af NLI som leverandør
"4plus4 - grafisk designValget af Next Level Internet som leverandør af tekniske løsninger til flere af vores kunders websites har fungeret upåklageligt. Vi har altid oplevet, at de leverer til tiden – og efterfølgende har de ofte lavet justeringer umiddelbart, når det har været påkrævet. Så servicen fejler ikke noget. Heller ikke produktet."
Aksel Karlsson
Ejer, 4PLUS4
www.4plus4.dk
© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk