Home

Titel opbygning

Titel opbygning ligger i top 3 over vigtige parametre for brugervenlige, konverteringsvenlige og søgemaskine venlige sites. Det er metatitle der fanger øjet på en søgemaskine og det H1 der giver brugerne og søgemaskinerne en klarhed over indholdet samt relevansen for indholdet på siden..

home
Titel opbygning
 

Giv brugerne hvad de forventer!

Kontinuitet, stærke budskaber og brugervenlighed skabes kun ved at give brugerne, hvad de forventer at se. Superlogic er derfor altafgørende for din success på nettet.

Ved at analysere, hvilke ord der skal være i titler, overfor søgemaskinerne og brugerne, er det muligt at skabe en univers der fastholder brugeren og samtidig giver høje placeringer på søgemaskinerne under det som brugerne søger efter.

At skabe en god titel..

Kræver at du i samarbejde med os klarlægger en række parametre som skal give brugerne hvad de ønsker når de klikker på et link eller søge på søgemaskinerne.

Laves ved at definere:

  • Hvad brugerne søger efter (iht. hvad du kan tilbyde)
  • Ental eller flertal? (mobiltelefon eller mobiltelefoner)
  • Sammenspil mellem titler, undertitler, beskrivelser, links og brødtekster (100 ord giver 9.900 2 ords søgesætninger..)
Giv brugerne hvad de forventer og de vil give dig..
Ved at analysere på brugernes eksterne søgninger (søgemaskiner), interne søgninger (søgninger internt på websitet) er det muligt at skabe en klar sammenhæng mellem brugernes ønsker og jeres behov for at generere leads eller desiderede salg.
Gør - gør ikke..
Gør - det rigtige og definér jeres brugeres, kunders og fremtidige krav, behov og ønsker - det styrker jeres online pressense.

Gør ikke - den fejl, at skuffe jeres brugere ved at lave sider der ikke lever op til deres forventninger, giv dem hvad de søger og gør det i titler - det betaler sig. Både ved forbedrede placeringer og konverteringer.Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>Valg af NLI som leverandør
"4plus4 - grafisk designValget af Next Level Internet som leverandør af tekniske løsninger til flere af vores kunders websites har fungeret upåklageligt. Vi har altid oplevet, at de leverer til tiden – og efterfølgende har de ofte lavet justeringer umiddelbart, når det har været påkrævet. Så servicen fejler ikke noget. Heller ikke produktet."
Aksel Karlsson
Ejer, 4PLUS4
www.4plus4.dk
© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk