Home

Kombinatorik opbygning

Kombinatorik mellem titler, beskrivelser, links og brødtekst kan give jer en klar konkurrence fordel på søgemaskinerne. Antallet af ord i søgningerne på søgemaskiner er nemlig stigende så det med at "eje" et ord er passé!

home
Kombinatorik opbygning
 

Styrken ved kombinatorik

Kombinatorik kan give jer flere besøgende. Det kræver en analyse af brugersøgninger internt og eksternt samt en analyse af de søgninger, som laves internt på jeres site.

Guidelines for kombinatorik

For at give jer en lille ide om, hvad i kan forvente, ved at opbygge/udbygge kombinatorikken på jeres website, åbner vi op for nogle guidelines her:
  • Tænk som en bruger
  • Analysér jeres websites interne søgninger
  • Vurdér sammenhængen mellem titler, beskrivelser og undertitler på hver side
bare som et par eksempler..

Krav til kombinatorik

Da brugerne på søgemaskinerne og internt på websites bliver opfordret til at specificere deres søgninger, af såvel søgemaskinerne og interne søgefunktioner, et det vigtigt at i følger med udvikling.

Sider med 100 ord er ikke godt nok for mange brugere. Det er simpelthen ikke inspirende, indbydende og informativt nok.

For at give en ide om vigtigheden bag intern kombinatorik får du her en lille udregning, som måske kan åbne dine øjne!!

Eksempel på interne kombinationer Vi tager en almindelig side på ca. 250 indeksérbare ord (ikke teskt i billeder og lign.)

Hvis vi tager udgangspunkt i at, alle 250 ord er unikke giver det:
250x249 = 62.250 2 ords søgesætninger..

Så tænk på, hvis der er 500 ord..Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>NLI er en stærk samarbejdspartner
"kreation - katj cmsNext Level Internet er en stærk samarbejdspartner. Kreation har brugt Next Level Internet som konsulenter på nogle webløsninger, og har dermed fået gjort disse søgemaskinevenlige. Ligeledes er Next Level Internet bund solide når det kommer til projektstyring af bla. produktion af deres microsites. Vi har i fællesskab udviklet 3 microsites til Novozymes. Alle baseret på vores CMS. Hele processen har være godt styret, og teknikerne hos NLI har været gode til at finde de rigtige løsninger til hostingplatformen, så den lever op til vores CMS's krav. "
K. Andersen
Adm. direktør, Kreation.
www.kreation.dk
© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk