Home

Organisk optimering

Organisk optimering går i dybden med den kodemæssige struktur og opbygning på dit website. NLI leverer et excecutive summary, hvor de specifikke parametre er prioriteret iht. vigtighed og samtidig bliver der leveret manualer og drejebøger med specifikke løsningsmuligheder til de enkelte parametre.

home
Organisk optimering
 

Vi gør det for brugernes skyld!

Værktøjer NLI analyserer, evaluerer, konkluderer og afrapporterer (via executive summary) websites af enhver art. Vi er fokuseret på at analysere websites på baggrund af søgemaskine, designmæssige og brugervenlige aspekter. Vi gennemgår en lang række parametre, hvor i kan se en lille del af det her. Alle analyser er specifikke for den enkelte klient og det er derfor vigtigt at målsætninger og interne ressourcer er på plads inden analysen bliver foretaget - for vi skal da ikke lægge skjul på at det kan være relativt omfattende at udfærdige disse executive summaries.

Sitemap strukturering

Analysen af et sitemap kan bruges til at vurdere sammnhænge mellem brugernes forventninger og det faktiske indhold under menupunktet. Mange gange er det det åbenlyse man som producent af hjemmesiden ikke ser.

læs mere her >>

URL opbygning

Én af de største søgemaskine mæssige problemstillinger ved at skifte CMS system på et website er URL strukturen. Dette skyldes at der i vid udstrækning bruges id´er og en lang række forskellige typer endelser i URL´s af CMS systemerne. Dette bevirker at man som producent af hjemmesiden står med en hjemmeside der skal "starte forfra" med pageranks, backlinking og linkpopularitet, hvis URL strukturen ændrer sig.

læs mere her >>

Titel opbygning

For at opretholde gode placeringer er det meget vigigt at titlen til, hver enkelt side er unik og sigende. Vi ser mange eksempler på titler der bare viser sitets domænenavn i titlen, er for lang (max. 60 tegn) eller ikke er sigende for brugeren på f.eks. en søgemaskine.

læs mere her >>

Metatag opbygning

Metatag opbygning kan være et af de essentielle parametre for gode placeringer på søgemaskiner. Derudover kan metatags bruges til at definere, hvad en søgemaskine må indeksere/læse og tillige hvor tit en side skal besøges af en søgemaskine.

læs mere her >>

Kombinatorik opbygning

Kombinatorik mellem ord internt på en side kan have afgørende betydning for antallet af besøgende, konverteringen på siderne og at man som website udbyder/ejer giver brugerne de faktiske og reelle informationer som de ser på en søgemaskine.

læs mere her >>

Beskrivelses opbygning

Opbygningen af sigende korrekte og indbydene beskrivelser til websites er en øvelse i sig selv. Én ting er at ligge nummer ét på en søgemaskine en anden er at få brugerne til at klikke på på det link som bliver vist.

læs mere her >>

Brødtekst opbygning

Brødtekst opbygning internt på en side kan give jer som udviklere og ejere af websites en klar fordel i forhold til jeres konkurrenter og desuden en forbedret adgang til de brugersøgninger der bruges via søgemaskiner i dag.

læs mere her >>Nyheder
Afgøres valget på nettet?
Next Level Internet har leveret rådgivning og ydelser til flere partier i valgkampen.
Især Socialdemokraterne har fået fuldt udbytte.

Hent rapporten her >>Valg af NLI som leverandør
"4plus4 - grafisk designValget af Next Level Internet som leverandør af tekniske løsninger til flere af vores kunders websites har fungeret upåklageligt. Vi har altid oplevet, at de leverer til tiden – og efterfølgende har de ofte lavet justeringer umiddelbart, når det har været påkrævet. Så servicen fejler ikke noget. Heller ikke produktet."
Aksel Karlsson
Ejer, 4PLUS4
www.4plus4.dk
© 2014 | Next Level Internet A/S | Fredheimvej 23B | Postbox 336 | 2950 Vedbæk | Tel.: +45 70 238 023 | Fax.: +45 43 396 803 | Email: info@nextlevel.dk